25 Ekim 2010 Pazartesi

Avast! Internet Security 5.0.677 Final Multilanguage || FULL VERSION






Tüm gezilen web sayfaları,internet indirilen dosya ve java scriptler tarayıcınızı yavaşlatmadan taranır.

P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir.

Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.

Network Kalkanı
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.

Sessiz/Oyun Modu
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.

Hızlı Güncelleme
avast! 5'te güncellemeler sırasında kullanılan bellek miktarı azaltılarak güncelleme hızı artırılmışır.

CPU Optimizasyonu
Çok çekirdekli CPU'larda daha hızlı çalışan avast! 5 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.

Grafiksel Kullanıcı Arayüzü
Programa eklenen grafiksel arayüzde gerçek zamanlı tarama raporları görülebilir. Grafik raporlama arayüzünün kullanımı oldukça kolaydır.

avast! Sandbox
Web tarayıcıları gibi çalıştırılabilir programları ve şüpheli çalıştırılabilir programları ve web sitelerini güvenli bir ortamda çalıştırarak sisteminizi korur. 32 bit ve 64 bit işletim sistemlerinde çalışır.

avast! Pro Antivirus'den farklı olarak sahip olduğu özellikler şunlardır:

- Sessiz Güvenlik Duvarı: Programda internet bağlantınıza göre değiştirebileceğiniz 3 farklı ayarla çalışan bir güvenlik duvarı bulunmaktadır. Tüm internet trafiğinizi arka planda size fark ettirmeden kontrol eden program üst düzey koruma sağlar.

- Antispam: Program gelen ve gönderilen tüm mailleri tarar ve mail kutunuzu spamlardan arındırır.

- Kimlik Hırsızlığı Koruması: Online bankacılık veya alışveriş işlemleri sırasında yaşanan kimlik hacker'larına karşı tam koruma sağlayan programla önemli bilgileriniz güvende olacak.

http://hotfile.com/dl/70200180/450e45d/avast_Internet_Security_5.0.677_Final_by_doctor.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder